Τρόποι πληρωμής

Την παραγγελία σας μπορείτε να την εξοφλήσετε με τους εξής τρόπους:

-Αντικαταβολή:

Πληρώστε με μετρητά στο χώρο σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από την εταιρεία courrier. Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει 1,50 ευρώ.

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό: ΙΒΑΝ GR5770100000000919977941795   BIC : VPAYGRAA

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το ποσό σε έναν από τους λογαριασμούς που ακολουθούν στις εξής τράπεζες, ή κάνοντας μεταφορά μέσω e-banking: ΙΒΑΝ GR5770100000000919977941795 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: King Roses Ltd

Για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως αναφέρετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς επίσης και τον αριθμό παραγγελίας σας. Αντίστοιχα, αν χρησιμοποείτε e-banking αναφέρετε τις αντίστοιχες πληροφορίες στα σχόλια.

Τέλος, αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της παραγγελίας σας.

-Πληρωμή μέσω Viva Wallet  και χρήση πιστωτικών - χρεωστικών καρτών .

-Πληρωμή μέσω PayPal

Η αφάλεια των πληρωμών είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Είτε μέσω της πλατφόρμας Paypal, είτε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της συνεργαζόμενης τράπεζας, σας εξασφαλίζουμε ασφαλείς online συναλλαγές. Είμαστε, σε διαρκή επικοινωνία με τις συνεργαζόμενες τράπεζες και χρησιμοποιούμε πιστοιποιημένα και σύγχρονα συστήματα στο δικτυακό μας περιβάλλον.